Закуска "Суші-торт" від "Коропов нет"

  • Кета малосолена - 200г.
  • Крабове м'ясо - 200г.
  • Рис (для суші) - 2 склянки.
  • Яйце - 2шт.
  • Огірок / авокадо - 1шт.
  • Майонез - 3-4 ст. л.
  • Соус Васабі - 1-2 ч. л.
  • Кріп - 1 пучок.

 

1. Рис зварити рис для суші, добавити оцет, цукор та сіль.

2. Приготувати 3 млинці з яєць тонкої структури.

3. Нарізати соломкою млинці, огірок чи авокадо , а також крабове м'ясо.

4. Змішати майонез і соус васабі.

5. Викласти закуску "Суші-торт" такими шарами:

1-й шар - викласти рибу на застелену форму харчовою плівкою, яку перед тим змочити невеликою кількістю води з оцтом;

2-й шар - викласти  1/3 рису, розрівняти його;

3-й шар - яєчна локшина;

4-й шар - крабове м'ясо;

5-й шар - 1/3 рису, змастити соусом з майонезу і васабі;

6-й шар - огірок (авокадо), залишки рису, розрівняти, ущільнити, накрити плівкою.

Верхній шар та боковинки змастити майонезом , присипати їх дрібно нарубаною зеленню. Верх прикрасити шматочками червоної риби і  кропом.

Купити ікру та морепродукти Ви можете

в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»

Смачного!