1. Рис зварити рис для суші, добавити оцет, цукор та сіль.
2. Приготувати 3 млинці з яєць тонкої структури.
3. Нарізати соломкою млинці, огірок чи авокадо , а також крабове м'ясо.
4. Змішати майонез і соус васабі.
5. Викласти закуску "Суші-торт" такими шарами:
1-й шар - викласти рибу на застелену форму харчовою плівкою, яку перед тим змочити невеликою кількістю води з оцтом;
2-й шар - викласти 1/3 рису, розрівняти його;
3-й шар - яєчна локшина;
4-й шар - крабове м'ясо;
5-й шар - 1/3 рису, змастити соусом з майонезу і васабі;
6-й шар - огірок (авокадо), залишки рису, розрівняти, ущільнити, накрити плівкою.
Верхній шар та боковинки змастити майонезом , присипати їх дрібно нарубаною зеленню. Верх прикрасити шматочками червоної риби і кропом.
Купити ікру та морепродукти Ви можете
в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»
Смачного!