Нічого не куплено!
Для закуски:
1. Яйця відварити, остудити та порозрізати на одинакові повздовжні частинки. Забрати жовтки.
2. Філе форелі посолити, поперчити і загорнути у фольгу, яка має бути перед тим змащена олією. Рибу необхідно запікати 15-20 хвилин, потім остудити, а після цього порозділяти на маленькі шматочки.
3. Відварити креветки в попередньо підсоленій воді, остудити і почистити їх.
4. Жовтки, подрібнену копчену рибу та шматочки печеної риби посолити, потім ретельно розтерти і змішати з майонезом.
5. Половинки яєць наповнити отриманою начинкою, прикрасити натертим сиром і креветками. Викласти на листя салату.
Купити ікру та морепродукти Ви можете
в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»
Смачного!