Яйця фаршировані рибною начинкою від "Коропов нет"

Яйця фаршировані рибною начинкоюДля закуски:

  • форель свіжа - 400г
  • форель підкопчена - 50г
  • яйце - 6 шт.
  • креветки - 12шт.
  • сир твердий - 50г
  • майонез - 4ст.л.
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • фольга
  • листя салату

1. Яйця відварити, остудити та порозрізати на одинакові повздовжні частинки. Забрати жовтки.

2. Філе форелі посолити, поперчити і загорнути у фольгу, яка має бути перед тим змащена олією. Рибу необхідно запікати 15-20 хвилин, потім остудити, а після цього порозділяти на маленькі шматочки.

3. Відварити креветки в попередньо підсоленій воді, остудити і почистити їх.

4. Жовтки, подрібнену копчену рибу та шматочки печеної риби посолити, потім ретельно розтерти і змішати з майонезом.

5. Половинки яєць наповнити отриманою начинкою, прикрасити натертим сиром і креветками. Викласти на листя салату.

Купити ікру та морепродукти Ви можете

в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»

Смачного!