Яйця фаршировані печінкою тріски від "Коропов нет"

Для закуски:

  • Печінка тріски - 1 баночка
  • Яйце - 6 шт.
  • Червона ікра - 1 баночка
  • Майонез
  • Зелень петрушки
  • Листя салату

1. Яйця відварити, остудити в холодній воді та очистити. Кожне яйце розрізати на дві половинки по довжині і вийняти жовток.

2. Розім'яти виделкою печінку тріски і жовтки. Змішати з майонезом.

3. Отриману суміш викласти в половинки білків, а потім білки - на блюдо оформлене листям салату, зеленню.

4. Червону ікру покласти зверху.

Купити ікру та морепродукти Ви можете

в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»

Смачного!